Pakketten

Export to CSV
Search for software products

10 resultaten gevonden.

Naam Leverancier Beschrijving
Acuut Zorgportaal Regionaal Overleg Acute Zorgketen (ROAZ)
BRIS toezicht BRIS BRIS Toezicht zit vol handige functies waarmee u inspecties eenduidig, snel en gedegen onderbouwt.
BRIStoets BRIS BRIStoets is een applicatie die ondersteunt bij het beoordelen of bouwplannen voldoen aan het Bouwbesluit.
BRISwarenhuis BRIS Vind snel uw weg in de bouwregelgeving met BRISwarenhuis. Deze interactieve, online bibliotheek toont de verbanden tussen de aangestuurde normen, relevante publicaties en bouwregelgeving.
Client Registratie Systeem CRS Xsites Een webapplicatie voor zorg en dienstverlenende organisaties. Cliënten registreren en volgen met eigentijdse gebruiksvriendelijke software. De opzet van het CRS voldoet aan de bestaande behoefte
FirstWatch Roxit De Cebes Suite van Roxit is al twee decennia hofleverancier van software voor veiligheidsregio’s en bevat o.a.
Geïntegreerd Casusoverleg Ondersteunend Systeem (GCOS) Ministerie van Justitie en Veiligheid GCOS is sinds enige jaren in gebruik bij de Veiligheidshuizen en binnen de justitiële jeugdketen. Deze ketenpartners hebben te maken met complexe probleemcasussen.
Green Valley Zaaksysteem Green Valley Hoding B.V. Zaaksysteem voor generiek gebruik en voor risicobeheersing.
Liber BCT Zaaksysteem
Squit 20/20 Suite (Omgevingsdossier) Roxit Het omgevingsdossier is een onderdeel van het zaaksysteem/ de WPA (Werkprocesapplicatie).