Pakketten

Export to CSV
Search for software products

11 resultaten gevonden.

Naam Leverancier Beschrijving
CIST Estate Met de nieuwe CIST app kan de communicatie adviseur van de Veiligheidsregio tijdens crisissituaties snel en adequaat nieuwe informatie toevoegen en verspreiden over verschillende kanalen.
Coosto Coosto Social media management software voor bedrijven en organisaties
Crisis.nl Crisis.nl Actuele informatie van de overheid bij rampen, calamiteiten en noodsituaties
GMS (Geïntegreerd Meldkamer Systeem) GMS (Geïntegreerd Meldkamer Systeem) Het Geïntegreerd Meldkamer Systeem (oftewel GMS) is een softwarepakket gemaakt in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en is ontwikkeld om te werken met het commun
NL-Alert NL-Alert NL-Alert is het alarmmiddel van de overheid voor op de mobiele telefoon. Met NL-Alert kan de overheid mensen in de directe omgeving van een noodsituatie met een tekstbericht informeren.
OBI Engage OBI4wan Zorg voor tevreden en loyale klanten met directe en persoonlijke klantenservice. Behandel conversaties via onder andere social media, live chat en messaging– en reviewplatformen.
Sitecore Sitecore Het Sitecore Experience Platform (XP) combineert de kracht van contentmanagement met ons marktleidende CMS met contextuele inzichten uit de Sitecore® Experience Database™ (xDB).
TwelveCubes Alert TwelveCubes Alert Crisiscommunicatie
Waakspot Waakspot WAAKSPOT. Met het oog op risico’s Zijn risico’s in beeld dan is veiligheid in het vizier. Waakspot laat zien wat er aan de hand is en vertelt wat te doen bij acute risico’s.
Waarschuwings- en Alarmeringssysteem (WAS) Siemens
WAS waarschuwing alarmering systeem WAS waarschuwing alarmering systeem waarschuwing alarmering systeem